Workshops, arrangementen Mozaïeken, Servies schilderen, Glazen kralen branden en beeldende kunstcursussen in de regio Emmen

Welkom bij ARTE FACTA

Kom naar Arte Facta : een inspirerend hip atelier in de oude dierentuin in Emmen. 

Brigitta van Hilst is kunstenaar en biedt verschillende workshops en cursussen aan. Zoals mozaïeken, servies schilderen, het smelten van glas tot sieraden, keramiek en glazuren, design lampen,  beeldende kunstcursussen en de verkoop van baby/kids serviezen.  

Brigitta haar workshops zijn autentiek, verrassend, stimulerend en hoog van kwaliteit, Haar motto is: gezelligheid, mensen verbinden en uitdagen. In combinatie met Cubaanse muziek, persoonlijke aandacht, opbouwende tips gaat iedereen met een enthousiast en creatief gevoel naar huis.

Brigitta van Hilst geeft reeds 17 jaar workshops aan particulieren en bedrijven.

Een vrijgezellendag, vriendinnendag, een teambuildingsdag, een bedrijfsuitje, een gezinsdag , een cursusavond etc. Brigitta maakt jullie dag tot een groot succes.  

MENSENPARK EMMEN
Hoofdstraat 24 (vanaf 1 juli 2017, Oude Dierentuin, hoofdingang , linksaf bij grote zwerfkeien)

M: 06-26824732

GRATIS PARKEREN: Hamshire hotel, Van Schaikweg 55, 7811 HN Emmen (900 meter lopen)
info@artefacta.nl 

ARTE FACTA, BRIGITTA van HILST
info@artefacta.nl,       facebook.com/artefacta.nl v Vind ik leuk                   


WORKSHOP DIKKE, BOLLE en/of DUNNE DAMES:

Schrijf je in via info@artefacta.nl of 06-26824732 bij Brigitta.Alle zondagen (oude dierentuin Emmen) in september van 13.00u-17.00u workshop dikke, bolle of lange dames maken van papiermache en of klei. 1 les E25,- . Wil je ook verfen, kom dan een tweede les op zondag voor E5,-.