Workshops, arrangementen Mozaïeken, Servies schilderen, Glazen kralen branden en beeldende kunstcursussen in de regio Emmen

Welkom bij ARTE FACTA

Atelier vanaf 1 juni 2017 open.
Kom naar Arte Facta en kies voor een inspirerend hip atelier in de oude dierentuin in Emmen. Kunst, cultuur, ruimte, creativiteit en horeca komen hier samen voor jong en oud.

Brigitta van Hilst is kunstenaar en biedt verschillende workshops en cursussen aan. Zoals mozaïeken, servies schilderen, het smelten van glas tot sieraden, keramiek en glazuren, beeldende kunstcursussen en de verkoop van baby/kids serviezen.  

Brigitta haar workshops zijn autentiek, verrassend, stimulerend en hoog van kwaliteit, Haar motto is: gezelligheid, mensen verbinden en uitdagen. In combinatie met Cubaanse muziek, persoonlijke aandacht, opbouwende tips gaat iedereen met een enthousiast en creatief gevoel naar huis.

Brigitta van Hilst geeft reeds 17 jaar workshops aan particulieren en bedrijven.

Een vrijgezellendag, vriendinnendag, een teambuildingsdag, een bedrijfsuitje, een gezinsdag , een cursusavond etc. Brigitta maakt jullie dag tot een groot succes.  

Hoofdstraat 18 (vanaf 1 juni 2017, Oude Dierentuin, hoofdingang , linksaf bij grote zwerfkeien)
7811 CT Emmen
M: 06-26824732
T: 0524-534133
info@artefacta.nl 

ARTE FACTA, BRIGITTA van HILST
info@artefacta.nl,       facebook.com/artefacta.nl v Vind ik leuk                   


Baby/kids servies:

Arte Facta schildert met de hand baby/kids serviezen n.a.v. geboortekaartjes.
Het servies blijft jarenlang mooi bij gebruik in de vaatwasser.
Word jij ook vaste klant van Arte Facta voor bestellingen van prachtige kraamkado's, jubileumborden, kidsservies met vaste klantenkorting?
Ik ben 17 leverancier van handbeschilderde serviezen.